لیست اختراعات رضا بهرامي
در اكثر كارهاي انجام شده تا كنون، ايجاد ساختار گرادياني به صورت لايه¬اي صورت گرفته و در نهايت يك نمونه غير هموژن بدست آمده است. در اين روش ايروژلي ساخته مي¬شود كه در آن ساختار گرادياني ايجاد شده در نمونه به صورت هموژن صورت گرفته و يك نمونه يكپارچه بدست مي¬آيد. با انجام اين روش تاثير تعداد لايه¬ها و چگالي لايه بهينه حذف شده و ايروژل به صورت يكپارچه در نظر گرفته مي¬شود. در اين روش با استفاده از ايجاد گراديان در جرم مولكولي و غلظت، معايب روش¬هاي پيشين رفع مي¬شود، بدين صورت كه از محلول¬هايي با جرم مولكولي و غلظت متفاوت، به عنوان سل استفاده كرده و پس از فرآيند پليمريزاسيون سل–ژل و خشك كردن ژل، ساختار گرادياني در طول نمونه يا توزيع پيوسته و يكنواخت اندازه حفرات ايجاد مي¬شود.
در كارهاي مرسوم انجام شده به منظور ايجاد پايداري شكلي و كاهش نشتي در تركيبات حاوي مواد تغيير فاز دهنده جاذب گرما، از روش¬هايي همانند نانو/ ميكرو كپسوله كردن و آلياژسازي با فرآيندهاي پيچيده، زمان¬بر و گران قيمت استفاده شده است. در اين اختراع، به منظور ساخت يك سامانه پايدار با كمترين ميزان نشتي در بيشترين مقدار ماده تغيير فاز دهنده ، از پلي اتيلن گليكول به عنوان ماده تغيير فاز دهنده و نانو ساختار فنوليك به عنوان بستر نگهدارنده ماده تغيير فاز دهنده استفاده شد. روش ساخت نمونه به صورت پليمريزاسيون جدايش فازي بوده و با استفاده از مفهوم كشش سطحي بسيار بالاي ماده تغيير فاز دهنده در نانو ساختار فنوليك و حبس ماده تغيير فاز دهنده پلي اتيلن گليكول در حفرات نانو ساختار فنوليك، سامانه پايداري شكلي به روشي آسان¬تر و با هزينه كمتر ساخته شده است. به منظور دستيابي به اين مهم، مونومر رزين جامد فنوليك در مذاب ماده تغيير فاز دهنده حل شد و بعد از قرار گيري در چرخه حرارتي سه مرحله¬اي به منظور تكميل پليمريزاسيون فنوليك، نمونه پايدار شكلي ساخته شد. نتايج حاصل از آزمون¬هاي مورفولوژي، حرارتي و نشتي حاكي از اين موضوع بودند كه حضور نانو ساختار فنوليك به عنوان بستر نگهدارنده ماده تغيير فاز دهنده، موجب كاهش نشتي و به طبع آن افزايش كارايي حرارتي ماده تغيير فاز دهنده شده است. همچنين تصاوير سطح شكست نمونه¬ي ساخته شده، قرار گيري ماده تغيير فاز دهنده در نانو ساختار را به خوبي اثبات كرده است.
اختراع حاضر در طبقه بندي بين المللي اختراعات در دسته ي مهندسي، مكانيك، روشنايي جاي دارد و شامل، ساخت مواد FGM با روش V.A.R.T.M بر پايه ي انتقال مي باشد. خواص مكانيكي ماده ي FGM در راستاي ضخامت متغير و در صفحه ي ماده ايزوتروپ هستند. با استفاده از روش V.A.R.T.M براي ساخت، دسته ي جديدي از مواد مدرج تابعي موسوم به FGC معرفي شده است. نمونه ي FGC ساخته شده با آناليز SEM و تست هاي حرارتي و كشش مورد بررسي قرار گرفته است. نشان داده شد كه ، روش V.A.R.T.M روشي بسيار مناسب و در عين حال كم هزينه براي ساخت مواد مدرج تابعي است.
توليد آنزيم نوتركيب فيتازمقاوم به حرارت باكاربرد صنعتي
دستگاه اندازه گيري هدايت حرارتي نمونه هاي جامد كوچك با هدايت حرارتي بسيار كم
در اين اختراع روش نوين ساخت سريع و ارزان قيمت ايروژل هاي كربني با استفاده از روش پليمريزاسيون سل-ژل دما بالا ارائه شده است. هزينه بالاي مواد اوليه، نياز به تجهيزات گران قيمت و زمان طولاني فرآيند ساخت معايب روش مرسوم براي ساخت ايروژل هاي كربني هستند. زمان طولاني فرآيند ساخت ناشي از تعدد و طولاني بودن مراحل لازم براي ساخت ايروژل¬هاي كربني است كه منشاء اصلي آن ضرورت انجام پليمريزاسيون در دماهاي پايين (زير نقطه جوش حلال) به منظور جلوگيري از جوش آمدن حلال است. در اين اختراع به منظور كاهش هزينه مواد اوليه از رزين تجاري ارزان قيمت نووالاك به جاي مونومر گران قيمت رزورسينول استفاده شده است. پليمريزاسيون محلول رزين نووالاك در محيط اشباع از بخار حلال به عنوان راهكاري مفيد به منظور امكان پذير شدن پليمريزاسيون دما بالاي (بالاتر از نقطه جوش حلال) محلول رزين ابداع شده است. پليمريزاسيون در محيط اشباع از بخار حلال از يك سو مانع از خارج شدن حلال داخل محلول در اثر جوشيدن شده و در عين حال از پف كردن محلول رزين نووالاك در اثر آزاد كردن مواد فرار در حين واكنش پخت ممانعت به عمل مي آورد
توسعه سيستم هاي آزمايشگاهي، جهت انجام فرآيند اسپرمزايي و توليد اسپرم در خارج از بدن موجود، براي مطالعات بنيادي و كاربردي در حيطه هاي پزشكي (مطالعات و درمان ناباروري)، بيوتكنولوژي (توليد حيوانات تراريخت) و كشف داروها اهميت بسيار بالايي دارد. در اين اختراع، با استفاده از سيستم سه بعدي آگار نرم (SACS)، شرايط كشت آزمايشگاهي فراهم آورده شده است، كه ظرفيت القاء تمايز سلول هاي ژرمي جوجه به مراحل نهايي فرآيند اسپرمزايي و توليد اسپرم را دارد. سلول هاي بافت بيضه جوجه تازه متولد شده، جدا و كشت داده شدند. وجود سلول هاي ژرمي بخصوص سلول هاي بنيادي اسپرم ساز (SSCs) در اين كشت ها، بوسيله بررسي هاي ميكروسكوپي (شكل 1) و آناليز بيان ژن ها با روش RT-PCR (شكل 2)، تاييد شد. در ادامه سلول هاي كشت شده حاصل از بافت بيضه در محيط سه بعدي طراحي شده، كشت داده شدند. بعد از 5 هفته با روش رنگ آميزي هماتوكسيلين-ائوزين و ميكروسكوپ نوري نمونه ها مورد بررسي قرار گرفتند و سلول هاي اسپرمي شناسايي شدند. بطور كلي، حاصل اين اختراع ارائه يك سيستم بسيار ساده، تكرارپذير و كارآمد جهت توليد سلول هاي اسپرمي كاملا بالغ از لحاظ مورفولوژي از سلو لهاي بنيادي اسپرم ساز جوجه مي باشد (شكل 3).
دستگاه اتوماتيك پوست كن ماكيان و ماهي، امكان جداسازي پوست انواع ماكيان و ماهي را به صورت با استخوان و بدون استخوان و چربي گيري از ماكيان و گوشت را فراهم مي آورد. منظور از انواع ماكيان و ماهي، گونه هاي مختلف اين محصولات در سايز ها و وزن هاي متفاوت و شكل هاي گوناگون اعم از ران، سينه و ... مي باشد. اين دستگاه مربوط به حوزه رباتيك و اتوماسيون صنعتي بوده و تلفيقي از تخصص هاي مكانيك و الكترونيك و مكاترونيك را شامل شده و در صنعت غذايي كشور مورد استفاده مي باشد. جداسازي پوست انواع ماكيان و ماهي ها در كارخانه هاي آلايش و بسته بندي ماكيان و ماهي و همچنين فروشگاه هاي بزرگ عرضه محصولات گوشتي، عملياتي است كه به عنوان پيش نياز فرايند بسته بندي انجام مي گيرد. اين كار در حال حاضر توسط نيروي كار ماهر انجام مي شود كه مشكلات خاص خود را به همراه دارد. از جمله اين مشكلات مي توان به تاثير شدت سردي هوا بر سرعت و كيفيت كار، شرايط بهداشتي نامناسب، ناايمن بودن شرايط كار دستي، ضايعات و دور ريز و ... اشاره نمود. اين دستگاه كه به صورت نيمه خودكار و به كمك يك اپراتور ساده كار مي كند، ارتقاي بهره وري توليد كننده، كيفيت بالاتر محصول مورد نظر مشتري و رضايت خاطر سازمان هاي بالاسري فعال در زمينه نظارت بهداشتي را به همراه دارد. طراحي مهندسي مكانيزم هاي حركتي خاص و طراحي و ساخت ويژه قطعات و اجزاي اين دستگاه از جمله برجستگي هاي فني اختراع حاضر مي باشد.
هدف از انجام اين اختراع ساخت دستگاه هماهنگي¬ دو دستي حس حركت (تنظيم زاويه آرنج ومچ دست) مي¬باشد. براي ساخت دستگاه مورد نظر پس از تطابق طرح اوليه با اهداف مد نظر و قطعات موجود در داخل كشور اقدام به ساخت نمونۀ اوليه دستگاه هماهنگي دو دستي حس حركت جهت تنظيم زاويه آرنج و مچ دست گرديد. پس از ساخت نمونۀ اوليه و انجام آزمون¬هاي مكرر بر روي آن موفق به ساخت نمونۀ اصلي دستگاه شديم. اين دستگاه در برگيرندۀ يك بخش سخت افزاري جهت تنظيم زاويه متنوع آرنج و مچ دست در رده¬هاي سني كودك تا بزرگسال است كه شامل دو صفحه مدرج 180 تودرتو براي افراد كودكان و نوجوان، جوان و بزرگسال، دو اهرم براي تنظيم زاويه آرنج، دو اهرم براي تنظيم زاويه مچ، دو صفحه 90 درجه كه در راس اهرم¬هاي مربوط به آرنج جهت تنظيم زاويه مچ مي باشد (مطابق نقشه شماره 1و 2 در توصيف اختراع). لذا هدف از ساخت اين دستگاه نوعي استعداديابي ورزشي براي رشته هاي پينگ پنگي و تشخيص خطاي حس حركت افراد ورزشكار و غير ورزشكار مي باشد. تا از اين طريق بتوان كمكي به جامعه ورزش و ساير افراد جامعه از جمله افراد معلول در بهبود حس حركت شود.
احياي شينجد نان قدمت دار دوره هخامنشي توسط عليرضا بهرامي.نواوري شده به صورت اسنك گندمي با تركيبي كاملا متفاوت با اسنك هاي حاصل از سيب زميني.
موارد یافت شده: 47